Voteaza Filmul:
( Rating Film: 1.0 / 1 )

My Summer of Love - Dragoste de-o vară (2004) (DVDRip)

  • Categoria: Drama
  • Vizualizari: 194
  • Comentarii: 0
  • Adaugat De: kukoolcrivat
  • Data Adaugari: 10/Mar/2015, 8:28 PM

Descriere Film:

"My Summer of Love" este filmul romantic cel mai molipsitor si mai intrigant al verii acestea. 

Regizorul Pawel Pawlikowski, premiat pentru filmul sau anterior, "Last Resort", prezinta acum o poveste despre obsesie si deceptie, si despre lupta pentru dragoste si credinta intr-o lume in care acestea par imposibile. 

Drama pasionala si misterioasa beneficieaza de performantele deosebite ale celor doua actrite debutante in cinematografie (Natalie Press si Emily Blunt). Filmul prezinta emotiile si reactiile fizice care infloresc intr-o vara in cele doua tinere femei. 

Mona (Natalie Press) ascunde in spatele unei aparente agresivitati o inteligenta deosebita si nazuinta spre ceva dincolo de neinsemnatatea vietii ei cotidiene. Tamsin (Emily Blunt) este bine-educata, rasfatata si cinica. Complet opuse, fiecare este constienta de diferentele dintre ele inca de la prima lor intalnire, dar raceala dintre ele se topeste in fascinatie reciproca, amuzament si atractie. 

La cele doua ingrediente se adauga fratele mai mare al Monei, Phil (Paddy Considine), care a renuntat la un trecut pacatos pentru vocatia religioasa - pe care incearca sa o impuna si surorii sale. Mona, insa, trece prin propria ei criza. 

"Nu trebuie sa ne despartim niciodata", ii spune Tamsin Monei, dar poate Mona sa aiba incredere deplina in ea?
Mai Mult...
  • Sursa 1
  • Sursa 2
  • Trailer Film

Comentarii Pentru Filmul My Summer of Love - Dragoste de-o vară (2004) (DVDRip):

Comentarii: 0
avatar
Vrei să te scufunzi în lumea de filme online, direct de pe site? Portalul MoviEPleX online - pentru tine! Unul dintre avantajele cele mai importante - este, desigur, filme online HD de calitate. MoviEPleX este actualizat zilnic cu filme noi, iar dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru filmul dorit, puteți utiliza filme la cerere. Portalul nostru de filme a fost infiintat nu cu mult timp în urmă. Avem un cinefil adevărat care poate îndeplini toate visele tale, de exemplu: filme HD, la rezolutie 1280x720, desene animate on-line dublate romana, în bună calitate și totul este absolut gratuit și fără înregistrare obligatorie. Cereti filmul dumneavoastră preferat și va fi adaugat,puteti adauga comentariu cu opinia dumneavoastră in legatura cu orice film de pe site , și nu uitați să vizitați siteul noastru regulat, și dacă aveți dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să cereți ajutor de la administrare! prin feedback-ul nostru.