Voteaza Filmul:
( Rating Film: 0.0 / 0 )

Descriere Film:

Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller (acesta este primul sau film si in calitate de regizor) evolueazã în aceastã comedie romanticã plinã de pasiune în care viata, dragostea si ambitia sunt privite prin ochii unei generaţii ce se situeazã între „the Brandy Bunch“ si „Melrose Place“! 

Dupã extraordinarele rezultate obţinute în timpul colegiului, Lelaina Pierce ar trebui sã urmeze un destin mãreţ. În realitate, nu este decât un asistent de producţie pentru un nesuferit prezentator de televiziune (Jonh Mahoney) care gãzduieşte emisiunile matinale. 

În timpul liber, Lelaina realizeazã un documentar incisiv, de multe ori extravagant despre prietenii sãi: colega sa de camerã Vickie (Jeaneane Garofaldo), pasionatã de nebunia anilor '70, Sammy (Steve Zahn), frustrat sexual, şi cel mai bun prieten al ei, Tray (Hawke), un rebel inteligent şi puternic motivat. 

Între timp Lealaina îl cunoaşte pe Michael (Stiller), un regizor foarte ambiţios care vrea sã-i difuzeze documentarul la emisiunea „Sub ochii voştri“. Brusc, Lelaina se trezeşte în centrul unui trio amoros, pe de o parte ambiţiosul Michael, pe de o altã parte pesimistul şi seducãtorul Tray.
Mai Mult...
  • Sursa 1
  • Sursa 2
  • Trailer Film

Comentarii Pentru Filmul Reality Bites - Cu picioarele pe pământ (1994) (BluRay 720p):

Comentarii: 0
avatar
Vrei să te scufunzi în lumea de filme online, direct de pe site? Portalul MoviEPleX online - pentru tine! Unul dintre avantajele cele mai importante - este, desigur, filme online HD de calitate. MoviEPleX este actualizat zilnic cu filme noi, iar dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru filmul dorit, puteți utiliza filme la cerere. Portalul nostru de filme a fost infiintat nu cu mult timp în urmă. Avem un cinefil adevărat care poate îndeplini toate visele tale, de exemplu: filme HD, la rezolutie 1280x720, desene animate on-line dublate romana, în bună calitate și totul este absolut gratuit și fără înregistrare obligatorie. Cereti filmul dumneavoastră preferat și va fi adaugat,puteti adauga comentariu cu opinia dumneavoastră in legatura cu orice film de pe site , și nu uitați să vizitați siteul noastru regulat, și dacă aveți dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să cereți ajutor de la administrare! prin feedback-ul nostru.