Voteaza Filmul:
( Rating Film: 0.0 / 0 )

Descriere Film:

Faceti cunostinta cu Roy (NICOLAS CAGE) si Frank (SAM ROCKWELL), o echipa de ”profesionisti”. Sarlatani sau cum doriti sa-i mai numiti. 
Ce vând Roy, veteran in ale ”meseriei” si Frank, ambitiosul sau protejat, zilele acestea sunt ”sisteme de filtrat apa”, ce sunt amplasate in pivnita, cumparate de oameni ce nu-si dau seama ca platesc de 10 ori valoarea lor reala, cu gândul la premiile in masini, bijuterii sau vacante gratuite, pe care nu le mai primesc. 
Aceste sarlatanii le aduc celor doi un venit destul de consistent, ceea ce face ca acest parteneriat sa fie unul prolific. 
Din pacate viata personala a lui Roy nu-i asa de plina de succes. 

Un obsesivo-impulsiv, ce se sperie de locurile cu multa lume (si un fumator inrait), fara relatii personale, Roy abia se descurca si când problemele tind sa-i pericliteze eficienta ”muncii”, se decide sa apeleze la un psihanalist (BRUCE ALTMAN), doar pentru a ”lucra” in continuare. 
Ĩn vreme ce Roy cauta sa se ”repare” repede (cu pastile), terapia ii dezvaluie mai mult decât ar fi cautat: revelatia ca are o fata adolescenta, un copil, a carui existenta o banuia dar nu-i fusese niciodata confirmata. 
Si ceea ce este mai ingrijorator, tânara de 14 ani, Angela (ALISON LOHMAN) vrea sa-si intâlneasca tatal pe care nu l-a cunoscut niciodata. 

La inceput, aparitia Angelei strica rutina de zi cu zi a lui Roy. Dar curând, cu o schimbare personala in ceea ce priveste conceptele sale despre a avea un copil, el incepe sa se bucure de relatia pe care n-a visat niciodata ca o va avea cu fiica sa. 
Ĩn vreme ce in Roy se naste un sentiment patern, pentru fiica sa de 14 ani, aceasta devine fascinata de ”cariera” tatalui ei. 
Ĩn cele din urma, la insistentele Angelei si impotriva a ceea ce gândea, el incepe sa o invete câteva din trucurile ”meseriei” sale si spre bucuria lui ea se dovedeste foarte talentata. 

Acum, ca un copil cu o noua jucarie, Angela vrea sa se alature parteneriatului lor, lucru ce pune in pericol linistea lui Roy si intregul sau stil de viata.
Mai Mult...
  • Sursa 1
  • Sursa 2
  • Trailer Film

Comentarii Pentru Filmul Matchstick Men - Şarlatanii (2003) (HDTV 720p):

Comentarii: 0
avatar
Vrei să te scufunzi în lumea de filme online, direct de pe site? Portalul MoviEPleX online - pentru tine! Unul dintre avantajele cele mai importante - este, desigur, filme online HD de calitate. MoviEPleX este actualizat zilnic cu filme noi, iar dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru filmul dorit, puteți utiliza filme la cerere. Portalul nostru de filme a fost infiintat nu cu mult timp în urmă. Avem un cinefil adevărat care poate îndeplini toate visele tale, de exemplu: filme HD, la rezolutie 1280x720, desene animate on-line dublate romana, în bună calitate și totul este absolut gratuit și fără înregistrare obligatorie. Cereti filmul dumneavoastră preferat și va fi adaugat,puteti adauga comentariu cu opinia dumneavoastră in legatura cu orice film de pe site , și nu uitați să vizitați siteul noastru regulat, și dacă aveți dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să cereți ajutor de la administrare! prin feedback-ul nostru.