Voteaza Filmul:
( Rating Film: 1.0 / 1 )
  • Categoria: Comedie
  • Vizualizari: 499
  • Comentarii: 0
  • Adaugat De: kukoolcrivat
  • Data Adaugari: 14/Mar/2015, 1:40 PM

Descriere Film:

ALEX SI NANCY GASESC CASA VISURILOR LOR. 
SINGURA PROBLEMA ESTE VECINA LOR, O BATRANICA "DRAGUTA"... 


Atunci când o tânãrã pereche cumpãrã în sfârsit casa la care a visat de mult, cei doi nu se asteaptã ca femeia în vârstã care locuieste la etaj sã fie o problemã…dar sicanele bãtrânei nesuferite si încãpãtânate îi silesc pe cei doi îndrãgostiti sã se confrunte cu o serie de obligatii ciudate, chiar nebunesti, fatã de proprietarul clãdirii. 

Despre Alex (Ben Stiller) si Nancy (Drew Barrymore) se poate spune fãrã nici o îndoialã cã trãiesc din plin visul american. Cei doi sunt o adevãratã emblemã pentru orasul New York, formând un cuplu tânãr, plin de energie, cu un viitor luminos în fatã. Nancy lucreazã pentru o revistã celebrã, Alex este la cel de-al doilea roman, dar mai important decât orice este cã se au unul pe celãlalt. Nu le lipseste decât un singur lucru: o casã care sã le apartinã cu adevãrat. 

Asta pânã când agentul lor imobiliar (Harvey Fierstein) îi duce în Brooklyn, unde gãsesc pe neasteptate casa la care au visat dintotdeauna: un încântãtor duplex de modã veche. Este pur si simplu perfect. Frumos mobilat, renovat cu grijã; este o adevãratã bijuterie. E adevãrat, Alex si Nancy trebuie intre în economiile fãcute mai serios decât se asteptaserã, dar cine poate rezista în fata unei asemenea oferte: douã etaje, o camerã de serviciu si trei semineuri, care încã îsi mai pãstreazã ornamentatiile originale? 

Dar noua lor casã aduce cu sine ceva la care cei doi nu se asteptau: o chiriasã care locuieste în apartamentul de sus, pe numele sãu doamna Connelly (Eileen Essell). Luând în calcul vârsta înaintatã a femeii, si sãnãtatea sa destul de subredã, Alex si Nancy îsi imagineazã cã aceastã bãtrânicã drãgutã nu-i va deranja prea mult timp… 
Cu toate acestea, simpatica doamnã Connelly nu este nici pe departe atât de îngãduitoare sau de fragilã pe cât credeau Alex si Nancy. Dacã la început pretentiile sale sunt destul de modeste, pe parcurs va deveni din ce în ce mai pisãloagã, pânã când Alex si Nancy se vor trezi cã aleargã ca nebunii, cãutând tot timpul sã repare ceva, sã o ajute, sã o încurajeze, ajungând în final sã consacre mai mult timp acestei chiriase decât ar fi putut crede vreodatã. 

Casa lor de vis se transformã într-un adevãrat iad, iar viata încântãtoare pe care au dus-o pânã atunci începe sã nu mai parã chiar atât de roz. In cele din urmã, cei doi îsi dau seama cã totul este posibil în rãzboi, dragoste si proprietãti imobiliare.
Mai Mult...
  • Sursa 1
  • Sursa 2
  • Trailer Film

Comentarii Pentru Filmul Duplex (2003) (BluRay 720p):

Comentarii: 0
avatar
Vrei să te scufunzi în lumea de filme online, direct de pe site? Portalul MoviEPleX online - pentru tine! Unul dintre avantajele cele mai importante - este, desigur, filme online HD de calitate. MoviEPleX este actualizat zilnic cu filme noi, iar dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru filmul dorit, puteți utiliza filme la cerere. Portalul nostru de filme a fost infiintat nu cu mult timp în urmă. Avem un cinefil adevărat care poate îndeplini toate visele tale, de exemplu: filme HD, la rezolutie 1280x720, desene animate on-line dublate romana, în bună calitate și totul este absolut gratuit și fără înregistrare obligatorie. Cereti filmul dumneavoastră preferat și va fi adaugat,puteti adauga comentariu cu opinia dumneavoastră in legatura cu orice film de pe site , și nu uitați să vizitați siteul noastru regulat, și dacă aveți dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să cereți ajutor de la administrare! prin feedback-ul nostru.