Voteaza Filmul:
( Rating Film: 0.0 / 0 )

Descriere Film:

Bruce Lee joaca rolul lui Billy Lo, un faimos luptator de arte martiale. Prietena lui, Ann Morris (interpretata de Collen Camp), este si ea o cantareata care incearca sa ajunga in varf. Viata celor doi este cat se poate de minunata pana cand sindicatul ii invita sa faca parte din organizatie. Dar Billy Lo stie ca o data facut acest pas, el si prietena lui vor fi tratati ca proprietate a sindicatului si refuza. Dupa un asasinat nereusit impotriva lui, Billy Lo isi insceneaza propria moarte si ii vaneaza unul cate unul pe membrii sindicatului… 

Chiar daca in Jocul Mortii, Billy Lo isi insceneaza moartea, secventele in care Bruce Lee este in sicriu sunt cat se poate de reale pentru ca au fost filmate chiar la inmormantarea artistului. Cauza oficiala a mortii lui Bruce Lee a fost un edem cerebral, dar multa lume crede ca, in realitate, indragitul artist a fost ucis de un maestru kung fu pentru ca a dezvaluit prea multe secrete ale artelor martiale.
Mai Mult...
  • Sursa 1
  • Sursa 2
  • Trailer Film

Comentarii Pentru Filmul Game of Death - Jocul mortii (1978) (BRRip 720p):

Comentarii: 0
avatar
Vrei să te scufunzi în lumea de filme online, direct de pe site? Portalul MoviEPleX online - pentru tine! Unul dintre avantajele cele mai importante - este, desigur, filme online HD de calitate. MoviEPleX este actualizat zilnic cu filme noi, iar dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru filmul dorit, puteți utiliza filme la cerere. Portalul nostru de filme a fost infiintat nu cu mult timp în urmă. Avem un cinefil adevărat care poate îndeplini toate visele tale, de exemplu: filme HD, la rezolutie 1280x720, desene animate on-line dublate romana, în bună calitate și totul este absolut gratuit și fără înregistrare obligatorie. Cereti filmul dumneavoastră preferat și va fi adaugat,puteti adauga comentariu cu opinia dumneavoastră in legatura cu orice film de pe site , și nu uitați să vizitați siteul noastru regulat, și dacă aveți dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să cereți ajutor de la administrare! prin feedback-ul nostru.